free page hit counter Zavisnik Od Tinte Je Prekrio Cijelo Tijelo Tetovažama i Izgleda Očajno - Vedra Strana

Zavisnik Od Tinte Je Prekrio Cijelo Tijelo Tetovažama i Izgleda Očajno

09 January 2019

Elishah Lux, koji je neko vrijeme prolazio Eli Ink, 27-godišnji majstor tetovaža iz Britanije koji je ušao u standard nakon što je cijelo njegovo tijelo primilo crnu tintu. 27-godišnjak iz Brightona kaže da svoje tijelo vidi kao umjetničko djelo i kao vrstu “neupravljive artikulacije”.

Eli sada ima veliko rastezanje u nosu i donjoj usnici kako bi ih proširio u abnormalne oblike. Eli ima različite slojeve čiste tinte na tijelu, a njegov cilj je sada uključiti obrise na tamnu platnu kako bi oponašali Picassovo djelo. Na sastanku s The Sun, Eli je izjavio: “Uvijek sam bio oduševljen samom umjetnošću. Picasso mi je velika inspiracija djetinjstva, posebice apstraktna umjetnost, ali volim sve oblike umjetnosti. Body art je bio samo sljedeći logičan korak za odrastanje. Htio sam izgledati kao apstraktni lik u Picassovim slikama. Volim apstraktni izgled, bez razmišljanja, samo čisti izraz.”

Eli je izjavio: “najbolji je uvijek lijep kompliment, to je uvijek lijepo čuti, bilo od tattoo kolektora ili samo prolaznika, najgore su uvijek starije generacije gledaju na vas i čineći da se osjećate bezvrijedno.”

Eli je izjavio: “Nikada neću biti gotov. Trebaće mi ostatak života da dovršim studij, ali posvećujem ostatak mog života na tjelesnu modifikaciju i usavršavam svoj rad.”

Izvor slika: worldfactsftw.com

Zavisnik Od Tinte Je Prekrio Cijelo Tijelo Tetovažama i Izgleda Očajno
1
Komentari
Neueste Artikel