free page hit counter Uvrnute Činjenice o Najčudnijim Ljudima na Svijetu - Vedra Strana

Uvrnute Činjenice o Najčudnijim Ljudima na Svijetu

26 December 2018

Neki ljudi su tako čudni da je teško vjerovati da oni zapravo mogu postojati! Da, to ide do tih granica, ponekad je lakše ukloniti činjenicu postojanja da se to prihvati.

Tran van Hay, koji je bio vijetnamski travar, bio je čovjek s najdužom kosom na svijetu. Do dobi od 79 godina u 2010, ovaj muškarac nije šišao glavu u zadnjih 50 godina.

Sadhu Amar Bharati podigao je svoju desnu ruku u znak mira 1973. godine sa namjerom da je nikad ne spusti. Prošlo je više od 40 godina, ali njegova je ruka još uvijek u zraku.

Eileen Brown je žena iz Boltona koja je zamijenila samo dva zgloba za liječenje njenog reumatoidnog artritisa. Sada je njen lijevi lakat jedini izvorni zglob u tijelu.

U 2015. godini, 87-godišnja kineska baka prestravila je doktore dok je došla do njih s zakrivljenim rogom na glavi.

Francisco Domingo Joaquim ima najveća usta na svijetu. Usta su široka 17 cm i može praktično staviti bilo šta u njih.

Bhagat, indijski muškarac iz Nagpura koji je jedne noći u bolnici pobjegao s natečenim trbuhom da jedva diše! Liječnici su našli poluoblikovano tijelo brata blizanca koji nikada nije rođen.

Godine 1999. Karen Overhill počela se nalaziti na najčudnijim mjestima bez ikakve ideje o tome kako je došla tamo. Otkrila je da pati od ekstremnog slučaja višestrukog poremećaja ličnosti i živjela je s 17 različitih ličnosti. Konačno se uspjela riješiti svih njih.

Izvor slika: aweinterpro.com

Uvrnute Činjenice o Najčudnijim Ljudima na Svijetu
1
Komentari
Neueste Artikel