free page hit counter Ovaj Zabavni Vodič Će Ti Pomoći Da Izabereš Psa - Vedra Strana

Ovaj Zabavni Vodič Će Ti Pomoći Da Izabereš Psa

04 February 2019

Odabir ispravne pseće pasmine nije jednostavno. Pojedinci to neće shvatiti, već je prirodno pomiješati jednu pasminu za drugu.

Srećom, postoji velika količina izvora koji vam omogućuju da doznate koja je pasmina idealna za vas. Istina je da je majstor iz St. Louisa Grace Gogarty napravio divan komičarski aranžman koji se ne bavi time.

1. Pojedinci vjeruju da su Dobermani strašna pasmina koja okreće svoje stražare. Bilo kako bilo, to je tipično pogrešno tumačenje. 

2. Haskiji su inicijalno reproducirane u hladnim uvjetima i mogu se izvoditi na velikim udaljenostima bez hrane. Takođe, ako ne vježbate, očekujte nevolju na kauču.

3. Labradori su prijateljska pasmina.

4. Njemački ovčari smatraju se najznačajnijim američkim psima. Oni su super pametni i zapanjujući radni psi. Međutim, kao kućni ljubimci, Grace prima na znanje da su doista glupi, da su super vjerni, ali dodatno hipohondrije u međuvremenu.

5. Pitbullovi su imali strašnu notu tokom godina. Poznate su zbog toga što se smatraju opasnim pasminama, koje napadaju ljude. Ipak, nisu svi Pitbullovi opasni … štoviše, veliki dio njih je siguran!

6. Veliki Danci su poznati kao pastuvi. Dogtime.com ih opisuje kao prostrane i respektabilne.

7. Yorkshire terijeri se smatraju živahnim terijerima, a osim toga smatraju se i osjetljivim igračkama. 

8. Bernski planinski psići nalikuju najljepšim stvarima vani. Oni se razvijaju malo sporije, ali u slučaju da imate toleranciju, oni su izvanredni među ostalim psima. Super sladak.

Izvor slika: worldfactsftw.com

Ovaj Zabavni Vodič Će Ti Pomoći Da Izabereš Psa
1
Komentari
Neueste Artikel