free page hit counter NANELA SAM OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE: Uz ova tri sastojka biti ćete zadovoljni vašim dekolteom i vratom! - Vedra Strana

NANELA SAM OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE: Uz ova tri sastojka biti ćete zadovoljni vašim dekolteom i vratom!

11 February 2019

Kako starimo tako i naša koža stari sa nama i samim tim gubi svoju elastičnost i dolazi do nastanka bora. Bore se sa vremenom pojavljuju kod svih, bez obzira na tip kože, kod nekih se mogu javiti i u ranijim godina, dok kod ostalih mogu da se pojave tek kada dovoljno ostarimo. Nikada ih ne možemo u potpunosti ukloniti, ali postoje mogućnosti pomoću kojih možemo da usporimo ovaj proces i vratimo koži elastičnost.
Inače, mnogo faktora ubrzava nastanak bora tako da probajte da izbegavate da se hranite masnim i prženim mesom, šećerom i ostalim industrijski obrađenim namirnicama. Takva hrana sadrži toksine koji mogu da se akumiliraju u organizmu i koji onda dovode do narušavanja kako generalnog zdravstvenog stanja, tako i izgled kože. Takođe, jako je bitno da se unosi dovoljna količina vode i prirodnih sokova kako bi se održala dobra hidratacija celog tela.

Ovaj postupak koji vam nudimo je zaista jednostavan, a ono što je najbitnije je da se redovno primenjuje. Ovaj recept je posebno namenjen da ukloni bore na grudima i vratu. Maska koja postepeno vraća elastičnost koži sastoji se samo od tri sastojka.

Dovoljno je da se ova maska koristi jednom nedeljno, i za vrlo kratko vreme primetićete značajno poboljšanje. Razlog zašto je ova maska toliko delotvorna jeste zbog različitih hranljivih sastojaka u žumancetu, dok krastavac i kokosovo ulje doprinose i neverovatni antioksidativni efekat.

Sve što vam treba je:

1 žumance

1 krastavac ( sveži ili smrznuti)

1 kašikica kokosovog ulja
null

Krastavac je neophodno oguliti, iseckati i staviti u blender. Nakon toga dodajte žumance i kašiku kokosovog ulja i sve treba da se meša dok se ne dobije jedinstvena smesa. Dobijenu pastu nanositi na očišćenu kožu vrata, dekoltea, lica i ruku, i ostavite pola sata da deluje. Nakon toga isprati hladnom vodom.

NANELA SAM OVU SMJESU NA BORE I ONE SU NESTALE: Uz ova tri sastojka biti ćete zadovoljni vašim dekolteom i vratom!
1
Komentari
Neueste Artikel