free page hit counter Kakva Si Osoba u Zavisnosti Od Mjeseca Kada Si Rođen? - Vedra Strana

Kakva Si Osoba u Zavisnosti Od Mjeseca Kada Si Rođen?

11 December 2018

Postoji mnogo televizijskih emisija i ljudi koji vas izigravaju, ali statistika može biti tako precizna da je pomalo zastrašujuća! Evo statističkih podataka o vrsti osobe koju zavisi o mjesecu u kojem ste rođeni:

Oni rođeni u januaru su: Dobar izgled. Voli se dotjerati. Jednostavno mu dosadi. Nemiran. Rijetko pokazuje emocije. Potrebno je vremena da se oporavi kad se povrijedi. Osjetljiv. Dolje na Zemlji. Tvrdoglav.

Oni rođeni u februaru: Sažete misli. Voli stvarnost i apstraktnost. Inteligentno i pametno. Atraktivan. Najseksi od svih. Temperamentan. Tihi, sramežljivi i ponizni. Iskren i odan. Odlučni za postizanje ciljeva. Voli slobodu. Pobunjen kad je ograničen. Voli agresivnost.

Oni rođeni u martu: atraktivna ličnost. Seksi. Sretan  i rezervisan. Tajnovit. Prirodno iskren, velikodušan i simpatičan. Voli mir i spokoj. Osjetljiv ka drugima. Pouzdan.

Oni rođeni u aprilu: Snažan. Smiješan i duhovit. Tvrdoglav. Ljubazno i simpatično. Zabrinuta i detaljna. Odan. Djeluje dobro s drugima. Jako samopouzdan. Osjetljiv. Pozitivan stav.Velikodušno.

Oni rođeni u maju: tvrdoglavi i srčani. Jaki u volji i visoko motivisani. Oštre misli. Jednostavno bijesni. Privlači druge i voli pozornost. Duboke osjećaje. Prekrasni fizički i mentalno. Čvrsto stajalište. Ne treba motivaciju.

Oni rođeni u junu: Volite upoznati nove prijatelje i odlaziti. Vi ste veliki koketa i vjerovatno ćete imati vrlo privlačnog partner. Pravi hottie.

Oni rođeni u julu: Zabavno biti s njima. Tajnoviti. Teško je shvatiti. Tihi, osim uzbuđenog ili napetog trenutka. Ponosan je u sebi. Ima ugled. Pošten, čestit. Zabrinut zbog osjećaja ljudi. Taktičan. Prijateljski. Pristupačan.

Oni rođeni u avgustu: preuzima rizike. hrani se na pažnju. nema samokontrole. Ljubazno srce. Samouvjereni. glasni i pretjeraio. Vrlo osvetoljubivi. lako se slagati i razgovarati sa njima. voli govoriti i pjevati.

Oni rođeni u septembru: Aktivni i dinamični. Odlučno i žurno, ali skloni žaliti. Atraktivan i nježan prema sebi. Snažan mentalitet. Volio je pozornost. Diplomatski. Ugodan, prijateljski i rješava probleme ljudi.

Oni rođeni u oktobru: vole razgovarati. Voli one koji ih vole. Ustvari voli stvari. Unutrašnja i fizička ljepota. Često se ljuti.

Oni rođeni u novembru: povjerljivi i lojalni. Vrlo strastveni i opasni. S vremena na vrijeme divlji. Zna lako se zabaviti. Seksi i tajanstveni.

Oni rođeni u decembru: odani i velikodušni. Patriotski. Konkurentni u svemu. Aktivno u igrama i interakcijama. Nestrpljiva i žurna. Ambiciozan.

Izvor slika: worldfactsftw.com

Kakva Si Osoba u Zavisnosti Od Mjeseca Kada Si Rođen?
1
Komentari
Neueste Artikel