free page hit counter Evo kako bi Michael Jackson izgledao bez plastičnih operacija - Vedra Strana

Evo kako bi Michael Jackson izgledao bez plastičnih operacija

29 December 2018

Majkl Džekson je bio jedan od najvoljenijih pevača sveta. Bio je talentovan pevač i plesač. Njegov album “Thriller” je najbolje prodavani album svih vremena sa ukupno 65 miliona kopija koje su prodate. Uprkos njegovom stalnom negiranju činjenica, svi znamo da je prošao kroz značajan broj operacija tokom svog života.

Sve operacije kroz koje je Džekson prolazio, uključujući implantate za obraze, izbeljivanje kože, botoks, povećanje usana i višestruke procedure na nosu, promenile su Michaelovo lice i učinile ga potpuno drugačijom osobom do kraja njegovog života.

U njegovim poslednjim danima postalo je nemoguće prepoznati dete sa pobedničkim srcem koje smo svi jednom znali

Veruje se da je Džekson imao toliko postupaka na nosu, da je u njegovim kasnijim danima Majklov nos postao toliko tanak i uzak da su njegovi disajni putevi bili blokirani.

Evo detaljnije slike evolucije zvezde od crnog do belog čoveka. Jasno je da tišina nije jedini razlog da dečja zvezda promeni svoj izgled.

Očigledno je MJ zlostavljan kao dete, a zlostavljanje mu je došlo do te mere u glavi u kojoj je Michael bio nezadovoljan svojim licem koje mu je možda nekako vraćalo nasilnu prošlost koje nije želeo da se priseti.

Zato je odlučio da se promeni i završi izgledajući ovako

Prema njegovoj sestri La Toya: kada je Michael odlučio da odradi prvu operaciju na nosu, otišao je kod svoje majke i zatražio joj dozvolu.

Pošto je dobio njenu dozvolu,  Michael bio slobodan da uradi korekcije na nosu, ali je bio nervozan zbog postupka, pa je otišao kod majke i zamolio je da bude njegova zamorka. Nakon što ga je ona odbila, otišao kod sestre i zamolio je da prvo uradi operaciju na sebi kako bi Majkl znao posljedice.

Majkl je prošao kroz svoju prvu operaciju tek nakon što je njegova sestra prethodno prošla kroz to, a njena operacija se ispostavila dobrom.

Džekson je kasnije opravdao svoju korekciju nosa u intervjuu. Rekao je: “Nisam imao plastične operacije na licu, samo nos. To mi je pomoglo da dišem bolje. Ja vam govorim poštenu istinu; Nisam učinio ništa svom licu. “

Dr. Eda Gorbis, stručnjak za dimorfne poremećaje kaže da je Majkl molio da se razlikuje, po njegovom mišljenju, čak bi na licu imao 100 operacija kako bi izgledao drugačije od orginalnog Michaela.

Nakon što je prolazio kroz smešne operacije, Michael je izgledao kao na slici ispod

Ali kako bi izgledao da nije imao zahvata na licu?

Nedavni dokumentarac napravio je sliku Michaelovog pravog lica kao odrasle osobe. Slika ispod pokazuje kako bi to izgledalo.

Pokazuje da bi naša voljeni MJ izgledao apsolutno čarobno kao odrasli crnac. Bez obzira na razloge promene, Michael Jackson je bio (i još uvek je) jedan od najvećih muzičara koji su ikada hodali po zemlji. Može da počiva u miru.

Izvor slika: tapoos.com

Evo kako bi Michael Jackson izgledao bez plastičnih operacija
1
Komentari
Neueste Artikel