free page hit counter Čovjek "Rođen na Marsu" Tvrdi Da Može Otključati Sfingu Napravom u Svom Uhu - Vedra Strana

Čovjek “Rođen na Marsu” Tvrdi Da Može Otključati Sfingu Napravom u Svom Uhu

22 December 2018

Ideja da imate život prije ovoga nije ništa novo i nečuveno. Mnogi ljudi vjeruju da su iracionalni strahovi rezultat lošeg iskustva u vašem prethodnom životu. Na primjer, žena je uvijek imala strah od vojnika, ali nikad nije bila u vojsci niti je imala ikakav kontakt s vojskom.

Zaključila je da je jedino logično objašnjenje  da proizlazi iz nečega što je imala tokom Svjetskih ratova. Baš kao i mnoge druge mogućnosti, onaj koji smo prošli prije Zemlje jednostavno je nemoguće dokazati. Ali, nema dokaza da i on ne postoji.

Ovaj 21-godišnjak je zbunjivao naučnike otkad je bio dijete

Mladi Boriska Kipriyanovich uvijek je bio fasciniran idejom drevnih stranih civilizacija, ali nikad nije bio izložen njima. Njegovi su roditelji bili vrlo vjerski i strogi pa nikada nisu dopustili da uči o glupoj stvari poput stranaca.

Boriska je mogao govoriti kad je imao nekoliko mjeseci i znao je znati čitati i pisati sa dvije godine. Prema njegovoj mami, znala je da je poseban od onog trenutka kad je podigao glavu saa samo nekoliko sedmica.

Ono što ga čini izvanrednim jest njegova tvrdnja da je živio na Marsu

On tvrdi da je crveni planet bio opustošen ratom kad je ondje živio. Također je otkrio da je rat bio posljedica nuklearne katastrofe. Pa, zašto nismo upoznali Marsijance dosad?

Ako postoji bilo kakva istina prema onome što tvrdi i vjeruje, trebali smo do sada doći do njih. Međutim, Boriska kaže da žive pod zemljom. Oni su visoki oko 7 stopa i dišu CO2, umjesto kisika koju zemljani koriste. Takođe je rekao da su iznimno napredni u području tehnologije.

Ali ovo nije Boriski prva posjeta Zemlji

Kad je radio kao pilot na Marsu, imao je priliku posjetiti Zemlju. Navodno, Marsovci su imali duboke veze s drevnim Egipćanima. Sada, to bi moglo zvučati pretpostavljano daleko zauzeto, ali drevni Egipćani prije su zbunili naučnike sa svojom tehnologijom.

Do danas naučnici ne mogu razumjeti neke od stvari koje su otkrili u Egiptu. Kao da tajna drevnih Egipćana nije bila dovoljna, sada Boriska ima nevjerojatnu tvrdnju o budućnosti čovječanstva.

Suzbijanje najvećih odlika modernog inženjeringa

Ako želimo dokazati eventualnu vezu između starih Egipćana i Marsovaca, najprije moramo objasniti kako su bili sposobni postići neke od najvećih iskustava modernog inženjeringa s primitivnim alatima.

Jedan od najimpresivnijih antičkih egipatskih spomenika je Velika sfinga u Gizi. Prema riječima mladog Boriska, čovječanstvo ima priliku neopozivo promijeniti život na Zemlji jednostavnim mehanizmom “otključavanja”.

Velika Sphinx brava u uhu

Iako je davao osobit trag, Boriska nije nikada  davao dodatne detalje o tome što bi tačno čovječanstvo dobilo od otvaranja “stvari za uho”.

Još uvijek postoje Marsovci na Marsu

Takođe je rekao da su Marsovci besmrtni i sposobni održavati vječnu mladost jer prestanu stariti nakon što navrše 35 godina. Video koji ćete gledati godinama je zaprepastio ljude, pa čak i oni koji sumnjaju mogu biti impresionirani Botiskinim sposobnostima.

Izvor slika: ftwinsane.com

 

 

 

 

Čovjek “Rođen na Marsu” Tvrdi Da Može Otključati Sfingu Napravom u Svom Uhu
1
Komentari
Neueste Artikel