free page hit counter 6 Majstorija Koje Možeš Uraditi Sa Mobilnim Telefonom - Vedra Strana

6 Majstorija Koje Možeš Uraditi Sa Mobilnim Telefonom

13 December 2018

Danas, telefoni imaju tako veliki broj uloga da su zamijenili ogroman broj aparata koje smo koristili u našem danu.

Postoje manje poznati hackovi mobitela koji vaš gadget može isto tako izvesti i neki od njih su korisni do te mjere da ćete biti zapanjeni da niste razmišljali.

1) Mjerne trake su jedna od onih porodičnih stvari koje se lako izgube. Aplikacija SizeUp vam može pomoći pri testiranju jer je spremna za precizno mjerenje bilo kakve slike putem telefona.

2) Ako niste sigurni jesu li baterije daljinskog upravljača prazne, jednostavno izvucite svoj mobilni telefon i upalite aplikaciju fotoaparata. Zatim usmjerite daljinski upravljač na fotoaparat i pritisnite bilo koji taster. U slučaju da vidite crvenu ili ružičastu svjetlost koja zrači iz vrha daljinskog upravljača kada se na zaslonu telefona aktivira, to znači da infracrvena zastava radi izvrsno i problem je baterija.

3) Ovdje je još jedan od naših trikova – možete koristiti svoj telefon bez dodirivanja! Glasovne komande omogućuju vam igranje ove čarolije i idealni su za kada su vaše ruke zauzete.

4) Program Hudway omogućuje vam da proširite zaslon vašeg telefona na vjetrobransko staklo, dajući vam pristup brzini vožnje i vodiču s GPS-om.

5)  Telefon možete povezati sa računarom ili tabletom pomoću aplikacija poput Mighty Text. Omogućuju vam da se bavite SMS i MMS porukama putem e-pošte. Veći dio vaših poruka povezanih s vašim telefonskim brojem prikazaće se na vašem zaslonu telefona.

6) Imate li vremena izabrati tačan izbor? Ova će vam aplikacija pomoći. Zove se Decision Crafting i vrlo je jednostavna: imenujte svoje izbore, postavite kvalitete i dopustite aplikaciji da preporuči najbolju odluku za vas.

Izvor slika: worldfactsftw.com

6 Majstorija Koje Možeš Uraditi Sa Mobilnim Telefonom
1
Komentari
Neueste Artikel