free page hit counter Tvoje Tijelo Će Pokazati Ove Simptome Ako Su Bubrezi Ugroženi - Vedra Strana

Tvoje Tijelo Će Pokazati Ove Simptome Ako Su Bubrezi Ugroženi

17 February 2019

Kakav bi sistem naše tijelo bio ako nema dobre filtarske jedinice? Glavni alati za uklanjanje otpada našeg tijela su bubrezi. A ako počnu djelovati čudno ili čak i propasti (Bog ne dopušta), to bi moglo biti kobno. Glavna stvar o tome je da trebate vremena da vidite da postoji problem. Zato trebate potražiti one male znakove koje vam vaše tijelo pokušava pokazati.

Prikupili smo 4 najvažnija savjeta kojim će vam vaše tijelo očajnički pokušati spasiti … ili to, ovisi o tome kako gledate na svoje tijelo. Ako vam je stalo do toga, učinićete sve što je moguće kako biste ih održali zdravim.

Promineni mokrenje

Ako imate probleme s bubrezima, prva stvar koju ćete primijetiti je neki problem dok mokrite. Bubrezi su organi koji iz urina odvode cijeli otpad iz našeg tijela. Ako počnu imati probleme, uriniranje će biti prva stvar koju primjetite. Možda ćete doživjeti bol prilikom toga, boja urina može postati tamnija i možda ćete morati napraviti dodatni pritisak tijekom mokrenja.

Osip

Kad bubrezi počinju imati neke probleme, toksini i otpad iz vašeg tijela neće znati kamo krenuti. Naši bubrezi su primarni sistem zbrinjavanja otpada u našem tijelu i kad počnu imati problema, sve to otpadno tijelo jednostavno ostaje u našim tijelima i počinje se gomilati. Prvi znak toga bi bio osip kože – izuzetno svrbi! Budući da krv nije ispravno filtrirana, koža postaje suva i svrbi. U tom slučaju, možete koristiti losione i kreme kako bi se bol i svrbež odselili, ali to je samo privremeno. Budući da je problem u vašem tijelu, simptomi neće otići tako lako.

Umor

Trebamo kisik za preživljavanje, a rasprostranjen je kroz naše tijelo s crvenim krvnim stanicama. Međutim, potreban nam je hormon eritropoetin koji proizvodi dovoljan broj crvenih krvnih zrnaca i da se hormon proizvodi u našim bubrezima. Dakle, ako bubrezi počnu propadati, nećemo dobiti dovoljno crvenih krvnih zrnaca, naše tijelo neće imati dovoljno kisika i to je razlog zašto neki ljudi pate od anemije, otežanog disanja i konačno ekstremnog umora.

Loša koncentracija

Nedostatak kisika takođe uzrokuje lošu koncentraciju. Vidiš, većina kisika koje dišemo ide u mozak i kad ne dobiva dovoljno kisika, počinje “zaostajati”. U tom slučaju, osjetićete vrtoglavicu i nećete se moći koncentrisati. Ako se taj problem nastavi neko vrijeme, to može uzrokovati ozbiljne probleme mozga.

Izvor slika: 24viralphotos.com

Tvoje Tijelo Će Pokazati Ove Simptome Ako Su Bubrezi Ugroženi
1
Komentari
Neueste Artikel