Transformisao je ove stare brodske kontejnere za prevoz robe u prekrasan dom usred šume

13 March 2019

Kampovanje je jedna od mojih omiljenih aktivnosti. Bilo da je postavljanje šatora, spavanje pod zvezdama ili boravak u kabini, odmor u sred šume može biti lep i opušten. Kada sam video tu neverovatnu kabinu u šumi, apsolutno nisam mogao da verujem.

Joseph Dupuis iz Otave u Kanadi je uzeo tri kontejnera za prevoz robe i pretvorio ih u prelepu kuću od 32 kvadratna metra. Kontejneri koštaju po $ 3.400 i krajnji rezultat je nešto spektakularno!

Podni plan je potpuno otvoren, što čini da kuća izgleda veliko i prozračno. Neutralna šema boja i podovi od tvrdog drveta čine prostor jednostavnim, i vizuelno lepim za oko. Kupatilo je otvoreno i za ostatak doma, uključujući i tuš kabinu sa tamnim staklom, tako da ovaj dom nije izgrađen za privatnost!

Na jednom kraju kuće imate veliku dnevnu sobu sa kaminom koji gori na drva i ima dovoljno prostora za veliki kauč i nameštaj. Vlasnik koristi jedan zid kao skladište za svoje sečeno drvo.

Srednji kontejner služi kao trpezarija i kuhinjska kombinacija sa malom kuhinjskom površinom na zadnjem zidu i staklenom trpezarijom.

Izbor staklenog stola u malim kućama je pametan izbor jer ne uzima toliko vizuelnog prostora. Dvokrilna vrata dodaju tonu prirodnog svetla do kuće uklanjajući potrebu za prorezom prozora u metalnom eksterijeru.

Kada vlasnik nije kod kuće, on jednostavno zatvori kontejnere i ostane siguran da je njegov dom bezbedan i u njegovom odsustvu. Mi mislimo da je njegov dizajn genijalan i dokazuje da ne treba mnogo da pretvorimo ove jednostavne kontejnere u prijatne domove.

Vlasnik i dalje ima dovoljno prostora za dodavanje još više nameštaja ili skladišta ili može ga zadržati minimalistički jer neko voli jednostavan izgled. Na kraju je inženjer rekao: “Kad završim s ovim, ljudi će biti zapanjeni i poludeće za ovim.”

Izvor slika: dailymail.co.uk

Transformisao je ove stare brodske kontejnere za prevoz robe u prekrasan dom usred šume
1
Komentari
Neueste Artikel