free page hit counter Svaki par treba da zna ovih 5 jednostavnih istina o vezama - Vedra Strana

Svaki par treba da zna ovih 5 jednostavnih istina o vezama

19 February 2019

O odnosu između čoveka i žene – kako ih stvoriti i sačuvati – toliko toga je napisano da je već teško odrediti gde je istina, a gde ne. Sakupljali smo stereotipne ideje o odnosu, šta to mora biti zaboravljeno na prvom mestu.

Na početku veze mora biti iskra

Naš odnos ne počinje baš uvek neverovatnom ljubavlju. Stoga je vredno obratiti pažnju ne samo na strast i varnice, već i na osećaj sigurnosti i udobnosti koje osećate (ili ne) pored osobe. Za jaku vezu je važnije, ako se možete smejati zajedno, umjesto da osetite leptire u stomaku u određenom periodu.

U sretnom odnosu, par ima iste interese

Svaka osoba ima svoje interese i hobije. Nemojte misliti da ako volite operu, a vaša potencijalna polovina voli rafting, onda nećete imati šta da pričate i nećete biti zajedno. Naprotiv, lični interesi će vas učiniti privlačnijim u očima partnera.

Srećni parovi se nikada ne svađaju

Ne raspravljaju se samo o oni kojima nije stalo jedni do drugih. Ne svađaju se samo parovi čija se veza kreće ka “zalasku sunca”. Ne brinite zbog malih razlika, oni se događaju svima – kako bi ljudi bolje mogli naučiti da se bolje razumeju. Prijatan bonus će biti pomirenje.

U sretnom odnosu, partneri vole rođake i prijatelje ovih drugih

Ne očekujte partnera bezuslovno da voli svoje okruženje. I vi, takođe, ne morate voleti svu njegovu porodicu i prijatelje. Izaberete samo vaš međusobni odnos, a onda treba pravilno organizovati proces interakcije sa rođacima i prijateljima, tako da niko ne ostane uvređen.

U sretnom odnosu, mora se ići uvek i svugde zajedno

Ako vam se čini da partneri nikada ne raskinu u srećnoj vezi, znajte da to nije tako. Svaka osoba ponekad želi da bude sama. U harmoničnim vezama, partneri to razumeju i mirno daju jedni drugima njihove “sopstvene” živote. I ne morate si zamerati međusobno zbog želje da se opustite od porodice. Ne pojavljuje se zato što ste se umorili od ljubavi, nego upravo suprotno: odvojeno vreme pomaže da sačuvate osećanja ili čak udahnete novi život u odnos.

Bonus

Često precenjujemo naša očekivanja: partner treba da bude savršen, a odnos treba razviti u skladu sa zakonima romantičnih filmova. Ali, čekajući princa ili princezu, možda nećemo primetiti onog ko je već tamo, osobu koji nas može učiniti srećnim.

Izvor slika: 24hviralphotos.com

Svaki par treba da zna ovih 5 jednostavnih istina o vezama
1
Komentari
Neueste Artikel