free page hit counter Slike Koje Pokazuju Prirodno Uništenje - Vedra Strana

Slike Koje Pokazuju Prirodno Uništenje

18 February 2019

Čini se da najsavremenija nauka ima pojašnjenje za sve šao se događa oko nas. U svakom slučaju, iz nepoznatih razloga, priroda ima mnogo različitih zamki u obliku rukavca poput jezera koji nestaju srednjoročnom ribom, ulijevanjem i drugim zapanjujućim stvarima koje su toliko zastrašujuće i vrijedne pažnje, pojedinci redovito nastoje pružiti pojašnjenja za njih koji su daleko od lijekova.

Jezero koje nestaje.

Čini se da je to neshvatljivo, međutim, u Čileu 2016. godine jezero Riesco potpuno je nestalo. Bilo je više od 14 četvornih kilometara. Voda je nestala uz ribu unutra. Danas je na svom mjestu pustinja.

Munja

Ovo je čudo uplašilo stare pojedince.

Kiša riba

Ovo je iznimno čudno čudo koje stalno prestrašuje pojedince – kišu stvorenja. Oni mogu biti riba, insekti, pa čak i žabe. Istraživači nisu vjerovali da je dugo vrijedilo i da je ovo čudo iznimno neuobičajeno, ntko to nije smatrao. Nekoliko ljudi je čak vjerovalo da je ovo samo san koji su napravili pojedinci koji su vidjeli neuobičajeno nastavljanje ribe.

Zaleđene životinje

Doista, ova žalosna fotografija govori o lisici koja se gušila pod ledom. Neko ju je otkrio i ostavio preko površine leda kako bi savjetovao pojedince o riziku. Nažalost, takvi slučajevi nisu neuobičajeni: unatoč činjenici da bića znaju gdje su opasne mrlje od tankog leda…

Lava

Fotografija je snimljena u prozoru zaljeva rijeke Kamokuna magma u Havajima. Čini se da je pravi pristup paklu vatre s duhovima leti u njega. Ne postoji logično razjašnjenje s obzirom na to kako je sličnost toliko neobična, a možda i ne bi trebalo postojati. To se jednostavno dogodilo.

Zona tišine u Meksiku

Ova nedosljednost nastala je u brojnim strahovima nadahnutim pojmovima i vanzemaljskim pričama. “Zona tišine” je pustinja u Meksiku gdje nema radio zastave i razni gadgeti redovito ne rade.

Pješčana dina

Brojna kamena u pustinjama osigurana su s abnormalnim materijalom poznatima kao “pustinjska lak”. Ono što je najintrigantnije je da su zastarjeli pojedinci izrezali slike na njega i to se u svakom slučaju može otkriti danas. Unatoč činjenici da su istraživači otkrili kako otkriti šta je napravljeno od – blata, željeza, mikroorganizama i mangana – još uvijek nije shvaćeno što je u svakom slučaju napravilo lak.

Izvor slika: worldfactsftw.com

Slike Koje Pokazuju Prirodno Uništenje
1
Komentari
Neueste Artikel