free page hit counter REŠENA MISTERIJA NAJVEĆEG SKANDALA U ISTORIJI MUNDIJALA: Materaci posle 13 godina KONAČNO otkrio šta je rekao Zidanu, pa ga je ovaj udario GLAVOM! - Vedra Strana

REŠENA MISTERIJA NAJVEĆEG SKANDALA U ISTORIJI MUNDIJALA: Materaci posle 13 godina KONAČNO otkrio šta je rekao Zidanu, pa ga je ovaj udario GLAVOM!

04 May 2019

Definitivno, događaj koji je obeležio Mundijal 2006. godine bio je incident između Zinedina Zidana i Marka Maetacija na utakmici Francuske i Italije.

Nakon što je italijanski štoper nešto rekao zvezdi Francuske reprezentacije ovome je ”pao mrak na oči” i u trenutku je odreagovao refleksno i glavom u grudi udario Materacija.

Glavni arbitar se nije premišljao, odmah je izvukao crveni karton i Zidanu pokazao put u svlačionicu.

Godinama se spekulisalo šta je Materaci rekao Zidanu, zbog čega je ovaj ovako surovo odreagovao. Bilo je tu raznih nagađanja, ali niko nije bio ni blizu istine.

Naime, 13 godina kasnije Materaci je otkrio kako je Zidanu opsovao sestru zbog čega je ovome ”pao mrak na oči.” Italijan je negirao da mu je spomenuo majku, kao što su mnogi nagađali i kaže da to ne bi nikada uradio jer zna da je Zizu izgubio majku kada je imao samo 15 godina.

Ovaj događaj, koji je svakako istorijski za fudbal, dobio je čak i statutu, verovali ili ne.

REŠENA MISTERIJA NAJVEĆEG SKANDALA U ISTORIJI MUNDIJALA: Materaci posle 13 godina KONAČNO otkrio šta je rekao Zidanu, pa ga je ovaj udario GLAVOM!
1
Komentari
Neueste Artikel