free page hit counter Razlozi Zbog Kojih Muškarci Izbjegavaju Savršene Žene - Vedra Strana

Razlozi Zbog Kojih Muškarci Izbjegavaju Savršene Žene

19 February 2019

Ljubav je najljepša stvar na svijetu, ali pronalaženje istinske ljubavi vrlo je teško, naizgled nemoguće. Ali nikada ne smijemo odustati! Istraživanje je provedeno i otkriveno je da muškarci izbjegavaju idealnu ženu. Zašto je to tako? Pročitajte dalje kako biste saznali.


Ovdje je zanimljiva priča: “Moja prijateljica ima 25. Ona je vrlo lijepa djevojka, pametna i dobro obrazovana, s odličnim poslom. Voli provoditi vrijeme s prijateljima u barovima i na koncertima. Momci su joj se jako svidjeli, ali ipak je još uvijek sama. Zašto? Jer ima čistu glavu i tačno zna ko bi trebao biti s njom. Nikada ne bi započela novi odnos sa “Samo da nisam sama” ili “Samo da pokušam.” Zato većina momaka imaju oznaku “Odbačen” ili odmah nakon prvog sastanka.”

Žene u savremenom svijetu ne gube vrijeme na ljude koji nisu sposobni za porodični život i brzo krenu dalje. Zato su neke žene u tridesetoj godini već bile u braku i razvele se ili imaju djecu i traže nove mogućnosti.

Žene traže nedostatak u njihovom tijelu toliko, da mogu zamisliti nedostatke i pronaći nesavršenosti u sebi i pojačati ih. To se događa kad izgube samopoštovanje.

Većina muškaraca na internetu se slaže oko ove priče: “Lično, želim ženu koja se može brinuti o meni i voditi brigu o stvarima oko kuće. Ne želim nikoga ko će tražiti pažnju svaki put kada izađemo.”

Ako su žene duže vrijeme same, gube samopoštovanje i postaju depresivne. Dakle, kad se čini da dobra prilika razbija celibat, obično ga uništavaju s previše teškim i pretjerano iskrenim riječima, i rekavši neke stvari koje muškarci ne žele čuti.

“Bivša mog supruga, bila je Miss Perfect. Bila je lijepa i pametna, a njena žudnja za životom bila je tako inspirativna. Čula sam ga da kaže da nije samo crush, ali bio je lud za njom. Ubilo me. Govorila sam: “Što to vidi u meni? “Prije nego što smo se vjenčali, odlučila sam ga pitati. Slegnuo je ramenima. “Bilo je komplikovano jer je bila previše savršena”, rekao je. “Uzmi nas, na primjer, u redu? Brzo se probudimo, ali ako hoćemo, možemo izaći iz kreveta u večernjim satima ili ostaviti prljave ploče tačno pokraj našeg kreveta ako želimo. Samo znamo da nam se neće dogoditi ništa strašno ako to učinimo. Ali bila je luda što je sve činila savršeno. Znaš, perfekcionistički sindrom. Rekla sam, “Ne, hvala ti!”

Izvor slika: worldfactsftw.com

Razlozi Zbog Kojih Muškarci Izbjegavaju Savršene Žene
1
Komentari
Neueste Artikel