free page hit counter Putnika je prevario Uber vozač i oni su odbili da mu vrate novac, pa je putnik podijelio fotografije online(8 fotografija) - Vedra Strana

Putnika je prevario Uber vozač i oni su odbili da mu vrate novac, pa je putnik podijelio fotografije online(8 fotografija)

28 July 2019

Postoji mnogo pojedinaca koji su imali strašna iskustva sa Uberom. Ne samo da postoje mnoge priče o vozačima koji se nikada nisu pojavili ili ne znaju kojim putem treba ići, već je organizacija dodatno mučila klijente s nesuglasicama.

Putnik je snimao sve u toku vožnje. Kako se pojavljuju fotografije, vozač je konačno zaustavljen. Policija je u tom trenutku izjavila da su vozačke tablice suspendovane. To je stvarno strašno.

Međutim, to se pogoršava. Očigledno, i ovaj Uberov vozač imao je dva naloga za hvatanje. Cjelokupna situacija bi mogla dovesti do sasvim strašnog Uberovog susreta pojedinačno, no nevjerodostojan vozač Ubera napravio je jedan pogrešan korak.Naplatio je putniku.

Sve je počelo kada je putnik dobio izvještaj o njihovoj vožnji. Ono što je bio samo fantastičan izlet u Las Vegas  je trošak gotovo 150 dolara.

Putnika je prevario Uber vozač i oni su odbili da mu vrate novac, pa je putnik podijelio fotografije online(8 fotografija)
1 2
Komentari
Neueste Artikel