Putnik Kroz Vrijeme Tvrdi Da Je Bio U 5000 Godini

17 March 2019

Sjećate li se tog tipa iz prošlog mjeseca koji je tvrdio da je putnik od 6.000 godina? Pa navodno, postoji novi vremenski putnik, ali ovaj put od 5.000 godina.

Naravno, njegov identitet je tajni

Ne znamo identitet tog tipa. Jedino što znamo je da mu je ime (ili lažno ime) Edward. Navodno je bio vrlo važan dio tajnog eksperimenta 2004. godine. Takođe je donio neke fotografije kao dokaz.

Fotografija

Kako bi dokazao svoje tvrdnje, “putnik” je donio fotografiju od 5.000 godina. Na toj fotografiji možete vidjeti podvodni grad, navodno u SAD-u.

Budućnost

Edward tvrdi da naša budućnost neće biti tako sjajna kao što mislimo. Prema njegovim riječima, grad na fotografiji je (navodno) Los Angeles.

Prirodna katastrofa

Edward je u osnovi rekao da će globalno zatopljenje uzrokovati porast razine mora i da će mnogi gradovi završiti na dnu okeana. Poplave u L.A. navodno će započeti negdje u narednih 3000 godina.

Slika podvodnog grada

Edward je rekao da Underwater L. A. nastavlja živjeti, ali na površini, iznad stvarnog grada. Rekao je da ljudi žive na nekoj drvenoj platformi – ogromnoj drvenoj platformi.

Globalno zatopljenje

Navodno je globalno zatopljenje bio glavni uzrok te katastrofe. Nastavio je govoriti o topljenju ledenih područja i ogromnim poplavama koje su pratile.

Da li je to dovoljan dokaz?

Edward (i taj drugi momak) imaju lijepe fotografije. I te dvije fotografije prilično su dobar dokaz. Čvrsti dokaz! Međutim, tip iz 6.000 godine imao je neku mutnu fotografiju, a on je rekao da je zamućenje posljedica vremenske vožnje. Edward ima “jasnu” sliku grada koji se nalazi na dnu okeana …

Izvor slika: 24viralphotos.com

Putnik Kroz Vrijeme Tvrdi Da Je Bio U 5000 Godini
1
Komentari
Neueste Artikel