free page hit counter Prva Stvar Koju Vidiš Na Ovoj Slici Govori O Tvojim Podsvjesnim Strahovima! - Vedra Strana

Prva Stvar Koju Vidiš Na Ovoj Slici Govori O Tvojim Podsvjesnim Strahovima!

17 February 2019

Strah je prirodni rođeni instinkt kojeg svi imamo. Jedina je razlika u tome što se svi drugačije plađimo. To je vjerovatno nešto što s vremenom razvijamo i nismo ni svjesni toga. Ti strahovi nazivaju se nesvjesni strahovi i svi ih imamo. Slika koju ćete vidjeti u nastavku pomoći će vam da vidite što su vaše nesvjesni strahovi.

Prvi detalj koji primijetite na donjoj slici pomoći će vam da otkrijete svoje najdublje psihološke strahove.

Jedina stvar koju trebate učiniti jest da nam kažete koji ste prvi detalj uočili na slici.

Nemojte misliti o tome, samo pogledajte to

Šta ste vidjeli?

Je li to bila djevojčica, jagoda, stablo, leptir, pauk ili medvjedić? Bez obzira na to što ste prvi put vidjeli, idite na odgovarajući odlomak u nastavku da biste saznali što to zapravo znači.


Mala curica

Ako je djevojčica bila prva stvar koju ste primijetili, vjerojatno imate neke potisnute emocije djetinjstva.

Ove vrste potisnutih sjećanja ili emocija mogu se pojaviti u vašem životu odraslih kao neka vrsta ovisnosti ili neprikladne želje. Trebali biste uzeti svoje vrijeme i suočiti se s tim osjećajima ako imate neke jer to može dovesti do stvaranja strahova odlučivanja i nesposobnosti donošenja bilo kakvih teških odluka u vašem daljnjem životu. Majčino maltretiranje najčešći je uzrok takvih emocija.

Bez obzira na pravi razlog za takve emocije, trebali biste prihvatiti to i nositi se s tim.


Jagoda

Ovdje, JAGODA predstavlja srce. Ako ste to prvi put vidjeli, trebate pogledati sebe. Morate pogledati vaš osjećaj i strah prema ljubavi.

Najčešći uzrok takvih strahova može se naći u vašem djetinjstvu i kako su vaši roditelji izrazili ljubav. To takođe može biti uzrokovano nekim nedavnim odnosom. Bez obzira na stvarni uzrok, trebali biste se s njim nositi vrlo brzo. Ne želite gubiti vrijeme s tim osjećajima jer želite imati neke zdrave odnose u budućnosti, zar ne?


Drveće

Ako su ta stabla prva stvar koju ste vidjeli, onda uzrok vaših strahova ukazuje na vaše korijene. To je nešto što nas gura do onog dubokog mora nesigurnosti. To je vrlo loš strah koji vas može spotaknuti kad god poželite napraviti potez.

To je neka emocionalna podjela. Osjećate se kao da ste poderani na bilo koju temu o kojoj razmišljate.

To je vrlo čest strah i može biti uzrokovan nekom stresnom situacijom u kojoj ste bili izdvajani u drugom smjeru i ništa dobro nije izašlo iz njega. Nakon toga, bili ste sumnjičavi i neizvjesni o svakom potezu koji ste napravili do sada.

Najbolje što možete učiniti o ovom problemu je da se redovno povučete iz svoje zone udobnosti.  Praksa je jedina stvar koja vas može izvući iz toga.


Leptir

Ako je leptir to, vjerovatno ste se bojali novih početaka ili čak smrti.

Glavni uzrok za to je vaš osjećaj krivnje za vrijeme koje ste prošli, vaše propuštene prilike iz prošlosti ili možda čak i nemogućnost tugovanja zbog gubitka nekoga koga volite.

Lijek za ovo je, naravno, nastaviti dalje. Nemojte zaboraviti niti jednu od tih stvari, ali umjesto da se osjećate krivima za te stvari, koristite ih kao gorivo za svoju budućnost. Budite bolji, poboljšajte i nastavite dalje.


Lobanja

Ako ste prvi put vidjeli lobanju, vidjeli ste vrlo malu verziju slike, gledali ste ga iz neke velike udaljenosti ili imate podsvjesni strah od smrti. To ne mora biti strah od vlastite smrti. Možda se bojite izgubiti nekoga koga volite. U tom slučaju, vjerovatno ste već izgubili nekoga bliskog vama. U tom slučaju, nije čudo što se bojite smrti.

Koristite svaku priliku za razgovor s prijateljima ili članovima porodice o tome. Oni će biti najbolji psiholog za takav problem jer će razumjeti ono što ste prošli.


Pauk

Većina nas ima taj prirodni, ali nelogični strah od pauka. Zato, ako ste prvi put vidjeli pauka, to simbolizuje naše nesvjesne strahove.

Ovo je izravan odraz našeg trenutnog fizičkog, emocionalnog ili čak duhovnog stanja. To znači da se bojiš trenutnog stanja. Niste zadovoljni i to vam može spriječiti da uživate u svom životu i potpuno živite u sadašnjosti.

Zato biste trebali odgovoriti na sve što vam upravo sada naglašava. Morate to promijeniti ili naučiti živjeti s tim. Ako to ne učinite, nećete moći “iskoristiti svoj dan”.


Teddy medvjedi

Ako je taj medvjedić prva stvar koju ste vidjeli, tražite nešto što će vas utješiti. Baš kao što djeca koriste teddies za udobnost.

Najčešće, to je proizvod vaše najranije prošlosti i neke traume u djetinjstvu u kojima vas nitko nije želio ispravno utješiti.

Jedini lijek za ovo je praktikovanje i ponovni napor. Morate naučiti kako se suočiti s nepoznatim i sve što može doći. Uz praksu, ove vrste trenutaka postaju lakše, ali strah nikad ne odlazi.

Izvor slike: 24viralphotos.com

Prva Stvar Koju Vidiš Na Ovoj Slici Govori O Tvojim Podsvjesnim Strahovima!
1
Komentari
Neueste Artikel