free page hit counter Prava ljubav može trajati zauvek, a ovih 14 parova su to dokazali ponovnim kreiranjem njihovih starih fotografija - Vedra Strana

Prava ljubav može trajati zauvek, a ovih 14 parova su to dokazali ponovnim kreiranjem njihovih starih fotografija

19 February 2019

Ovi posebni parovi dokazuju da iako teškoće mogu fizički da se povećaju, prava ljubav ne prestaje! Odlučili su da ponovo kreiraju dan kada su se venčali, a fotografije su pokazale da su i dan danas zaljubljeni isto kao i na dan kad su se venčali! Prekrasno.

1. Upoznali su se kada su imali tri godine i uživali u vožnji na ringišpilu. Godinama kasnije, oni idu istim putem, ovog puta kao mladenci.

2. Ovaj par ponovo obnovio sliku sa njihovog venčanja posle sedamdeset godina braka. Izgledaju prelepo, i sa leve i sa desne strane. Neverovatno.

3. Kraljica Elizabeta i princ Filip su stalno fotografisani tokom godina. Vreme je prošlo, njihov izgled se promenio, ali njihovi zajednički osmesi ostali su isti.

4. Ovaj par obeležava šezdeset godina braka sa poljupcem koji dokazuje da je strast i dalje prisutna.

5. Da li je njegova žena vampir? Čini se da ovaj čovek tako misli, s obzirom da izgleda potpuno isto i može se uklopiti u istu haljinu dvadeset godina kasnije.

6. Oni su započeli kao devojčica sa cvećem i nosač prstena pre nego što su se  nakon dvadeset godina kasnije promovisali u nevestu i mladoženju.

7. Ovaj par nije izgubio osećaj za avanture. Četrdeset godina nakon njihovog venčanja iz 1975. godine, oni su i dalje spremni za vožnju u zalazak sunca.

8. Igrali su se neveste i mladoženje na lokalnom karnevalu 1926. godine pre nego što su se stvarno venčali nekoliko godina kasnije. Sada, nakon 70 godina braka, i dalje su srećni zajedno.

9. Ovo dvoje su bili doslovno zauvek zajedno. Rođeni su samo jedanaest dana jedno posle drugog, počeli su da se zabavljaju dve decenije kasnije i ubrzo su se venčali.

10. Katie i Joseph se upoznali u osnovnoj školi. Godinama kasnije, venčali su se i imali sina. Što je još važnije, oni su ostali verni svom stilu u školi u odeći i dodacima.

11. Trebalo je malo ubeđivanja od njihove dece, ali se ovaj par na kraju složio da ponovo stvori svoje venčane fotografije nakon 45 godina, i sigurno je reći da oni i dalje izgledaju poletno.

12. Buenos Aires 1970 i 2010, i nije se mnogo promenilo. To uključuje srećan par koji se prikazuje na obe fotografije.

13. Prošlo je 44 godine od kada se ovaj par venčao, ali još uvek uživaju u venčanom blaženstvu. Anneli je verovatno posebno srećna otkad je saznala da joj venčanica i dalje odgovara!

14. Ovaj par je i dalje toliko zaljubljen. Nisam siguran šta je njihova tajna, ali mislim da je fantastičan smisao za humor možda deo nje.

Izvor slika: providr.com

Prava ljubav može trajati zauvek, a ovih 14 parova su to dokazali ponovnim kreiranjem njihovih starih fotografija
1
Komentari
Neueste Artikel