free page hit counter Navika koja vam uništava život: Koristite ovaj prirodni lijek i pročistite svoja pluća za 72 sata – Foto - Vedra Strana

Navika koja vam uništava život: Koristite ovaj prirodni lijek i pročistite svoja pluća za 72 sata – Foto

18 February 2019

Stravstveni ste pušač i dosadilo vam je da slušate priče drugih kako trebate prestati pušiti. Iako znate sve štetnosti i bolesti koje duhan može izazvati, vi ne želite da promijenite tu lošu naviku, jer jednostavno ne možete bez tog čejfa.

pak, savjetujemo vam da biste trebali pokušati. Informišite se i pronađite kakvi se sve otrovi i hemikalije nalaze u cigaretama. Otrovi koji uništavaju vaš organiuam i još više čine zavisnim. Sigurno da možete prestati s pušenjem, samo ako budete potpuno uporni i istrajni. Okrenite se zdravim navikama i osobinama, hranite se zdravo, krećite se i ne odustajte. Trudite se i uspjet ćete se riješiti te ovisnosti, najbitnija je jaka volja.

Osim što ozbiljno narušavaju vaše zdravlje, cigarete čine da vam zubi i koža budu žuti, da imate užasan zadah, te da mnogo brže starite. Ono što vam sigurno može pomoći da očistite pluća i da lakše prestanete pušiti, a da pri tome ne koristite skupe preparate jeste ovaj prirodni lijek. Ovaj lijek čak ubija kancerogene ćelije, te jača naš imunitet.
null
Potrebni sastojci:

400 g bijelog luka
400 g meda
Malo đumbirovog korijena
2 kašike kurkume
1 litar vode
Priprema:

Stavite vodu da kuha i u nju dodajte đumbir i bijeli luk. Potom sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi, a nako toga i procjedite .Kada se smjesa u potpunosti ohladi dodajte med, limun i kurkumu. Limun nikada ne stavljajte u vruće jer je vitamin C koji se nalazi u limuni termolabilan i nema efekat u vrućem.

Uzimajte ovaj lijeg dva puta dnevno, 2 kašike ujutru na prazan stomak i još dvije prije večere. Lijek čuvajte u staklenoj posudi na hladom ili u frižideru i konzumirajte ga najmanje dvije sedmice.

Navika koja vam uništava život: Koristite ovaj prirodni lijek i pročistite svoja pluća za 72 sata – Foto
1
Komentari
Neueste Artikel