free page hit counter Momenti sa TV-a za koje niste znali da su improvizovani - Vedra Strana

Momenti sa TV-a za koje niste znali da su improvizovani

05 May 2019

Mi u cjelini imamo svoje posebne nepogrešive najomiljenije televizijske programe, bez obzira na to jesu li to Kancelarija ili Rick i Morty, stalno postoji jedna scena koja zaista traži naše razmatranje.

U toj jednoj minuta kažete sebi ‘to je moja najdraža serija.’ Tako su 12 scena koje ćete vidjeti ispod iz širokog asortimana, bile improvizovane.

U scenariju, Stažista, Neil Flynn stvara lik Domara, a šefovi i novinari bili su tako u redu s njegovim improvizacijskim sposobnostima da će se sadržaj u osnovi čitati: “Šta god Neil kaže”.

Usred snianja Sherlocka, Benedict Cumberbatch je previdio jednu od njegovih  rečenica u sceni u kojoj su on i Watson trebali biti pijani. Srećom, njegove izvanredne glumačke sposobnosti su mogle nadoknaditi to, a scena je pretvorena u gotov proizvod.

U emisiji, Saturday Night Live, Bill Hader, koji igra Stefona, može se vidjeti s rukom koja pokriva usta. Ova reakcija bila je neoboriva i iskrena jer je to Billov odgovor na rečenice koje je John Mulaney smislio. 

U seriji Bezvremenski, lik Malcolm Barrett mogao je napraviti svoju izjavu ‘clockblockers’ i ugraditi je u emisiju. Posvećeni fanovi emisije počeli su aludirati na sebe kao ‘clockblockers’ i unutar serije, čak su se i pretvorili u pogrdne riječi.

U emisiji Parkovi i Rec, Chris Pratt je produžio rečenicu gdje je gledao Lesliejeve nuspojave gripe. Za razliku od izjave koja je bila u sadržaju, Chris Pratt odabrao je da se iznimno istakne i upravo je izjavio: “Leslie, kad ovdje upišem vaše simptome u  ovu stvar ovdje i piše da bi mogli imati problema s mrežnim povezivanjem.

U Parkovima i Recu, kada je Patton Oswalt trebao misliti na monolog, dobio je zamišljenu kontrolu i dopustio da kaže šta god mu je bilo potrebno. Dakle, očigledno, Patton je odlučio govoriti o potencijalnim filmovima Star Wars i Marvelu.

U standoutu među najpoznatijim emisijama ikada, Officeom, Steve Carell naglašava scenu gdje je poljubio Oscara Nuneza direktno u usne. Bilo je na sceni ‘Gay Witch Hunt’ gdje Steve bi trebao poljubiti Oscara u obraz, ali Steve je odlučio smjestiti jedan na usne.

Izvor slika: worldfactsftw.com

 

 

Momenti sa TV-a za koje niste znali da su improvizovani
1
Komentari
Neueste Artikel