free page hit counter Majkl Mur Je Pokušao Dokazati Da Su Žene Bolje Od Muškaraca, Ali Su Ga Ušutkali - Vedra Strana

Majkl Mur Je Pokušao Dokazati Da Su Žene Bolje Od Muškaraca, Ali Su Ga Ušutkali

03 May 2019

U tvitu, pripovjedač producent Michael Moore stvorio je dojam o ženama, s očekivanjem da ukazuju kako su moralno superiorniji od muškaraca. Tragično za njega, autorica Jessica Ellis dijelila je neka Twitter prava žena kada je odgovorila.

Michael Moore ima tendenciju staviti nogu u usta, bez obzira na to jesu li njegova očekivanja sjajna. Na primjer, nakon što je osvojio Oscara za njegovu pripovjedačku priču za Columbine, Moore je u gomili odbacio mješoviti odziv vikanja i nagona kada je osudio predsjednika Busha u svom priznanju.

Sve je počelo s Michaelom Mooreom, koji je ispod njega podsjećao na tvit, u kojem se čini, po svemu sudeći, dostojanstvo dame jer nikada ne bi učinio ništa grozno bilo kome.

Jessica Ellis se odmah usudila navesti da potpuno ne može pomoći suprotstavljanju ovoj najavi. Ona će pokazati Mooreu kako je bio u krivu.

Ellis je započela s izradom istraživača Elizabeth Riddle Graves, čije je istraživanje brzog rasipanja neutrona temeljno za proizvodnju atomskog oružja.

Mary Walton, kao što Ellis poziva na pozornost, licencirane planove za dimne daske. Ipak, njene dimnjake bile su namjeravane smanjiti onečišćenje. Walton je takođe zamišljala okvir za smanjenje zazora od podignutih vlakova.

Ilse Koch bila je jedna od najstrašnijih strašnih nacista za rad u nečovječnom zatvoru.

Ceri Powell bila je jedna od najznačajnijih pozicioniranih dama u Shellovom poduzeću, koje je proučavano zbog svojih poslovnih i ekoloških zapisa.

Brenda Spencer je skandalozno posvetila glavnu školsku pucnjavu u San Diegu 1979. godine. Ubila je najistaknutije.

Ellis nadmašuje nevjerovatnu prezentaciju Twitterovih prava žena jednim posljednjim udarcem prema Mooreovom neispravnom tweetu. Naposljetku, ženska postignuća i čudovišta trebaju se shvatiti.

Izvor slika: worldfactsftw.com

Majkl Mur Je Pokušao Dokazati Da Su Žene Bolje Od Muškaraca, Ali Su Ga Ušutkali
1
Komentari
Neueste Artikel