free page hit counter Evo šta oblik palca govori o vašem ljubavnom životu i ličnosti - Vedra Strana

Evo šta oblik palca govori o vašem ljubavnom životu i ličnosti

11 June 2017

Mnogo naglasaka se stavlja na vašu ličnost u skoro svaki aspekt života. Za koga radite i gde, kakvu vrstu odeće nosite, da li sipate mleko u kafu. Vaš jedinstveni skup navika mnogo govori o tipu osobe kakva ste zapravo.

Sa naglaskom na takvu ideju, dolazi do mnoštva načina na koje neko, od prijatelja do poslodavca ili čak vas samih, može pročitati vašu ličnost, bez potrebe da zna kompletnu vašu istoriju ili da se uključuje u neku vrstu skupa ili dosadne grupne aktivnosti.

Ispružite palac i usmerite ga prema gore, kao da dajete lajk. Proverite ugao palca. Da li stoji ravno ili je iskrivljen?

Neki ljudi imaju prav palac kada ga podignu prema gore. Nema krivina na kostima, a palac nije čak ni blago povučen unazad preko zgloba.

Prav palac bi mogao značiti da ste ozbiljnija osoba od većine. Iako ne pokazujete razdražljivost, to ne znači da ste depresivni.

Zatim, neki imaju iskrivljen palac. Može biti kriv manje ili više, ovisno o osobi.

Iskrivljen palac znači da ste veoma izražajne da želite da pokažete svoje osećaje i stalno izrazite vaše mišljenje.

Sada, ako je vaša prva polovina / gornja falanga (biološki naziv za kosti i prste) duža od druge falange, onda ste vođeni jakim osećajem snage volje. Proverite palac, jer to znači da ste marljiva osoba sa čeličnom voljom! Po pitanju ljubavi, vi ste 100% posvećeni i izuzetno verni.

Ako je druga polovina duža od prve, onda pravite sve vaše odluke na osnovu logike, a ne volje. Skloni ste da obuzdate sebe kada je u pitanju ljubav i zaljubljivanje, i kao rezultat toga možete propustiti zlatne prilike za pronalaženje odgovarajućeg životnog partnera. Pokušajte prevazilaženje ovog problema, ako želite pronaći ljubav, samo slušajte srce i neka logika jednom bude u drugom planu.

Ista dužina obe polovine. Vi ste mirna i razumna osoba kada su u pitanju odnosi, tako da ovdje nema drame ako je do vas! Umesto toga, kada ste u vezi vaš najveći uspeh-a ponekad i najveći neuspeh- je postavljanje ciljeva. Imate plan, i morate se držati tog plana.

Izvor slika: providr.com

Evo šta oblik palca govori o vašem ljubavnom životu i ličnosti
1
Komentari
Neueste Artikel