Evo Prave Istine Iza Tvrdnji Da Island Nudi Novac Da Ženite Njihove Djevojke

17 January 2019

Traženje ljubavi danas je puno lakše nego prije. S dolaskom weba, pokazalo se da je znatno jednostavnije. Postoje brojne web-lokacije koje su potraga za ljubavima učinila manje komplikovanim.

Nacija nudi gotovinu za udaju za svoje mlade dame

Ipak, došlo je do izvještaja koje je preporučilo da narod dodatno nudi gotovinu za udaju za svoje mlade dame. Bilo je bez sumnje stajalište među najnužnijim ponudama koje bi svaka nacija ikada mogla ponuditi. Vjerovatno je da je Island odlikovan među najljepšim nacijama na planeti.

Ovo malo mjesto u Evropi ima jedan od najboljih krajolika

Ostrvo takođe ima umjerenu atmosferu. Nacija je takođe počašćena sa održivim izvorima. I poznat je i po svojim strašnim djevojkama. Islandske dame su zapanjujuće ugodne i atraktivne.

 

Unatoč činjenici da je uopšte postojao uspon, islandska naseljenost je niska. Prema izvještajima iz 2016. godine, u je zemlji živjelo samo 334.252 osoba. Uprava je počela plaćati neženje za ženidbu islandskih dama.

Vlada je ponudila 2.000 dolara da se udaju za svoje mlade dame

Uprava je trebala potaknuti pojedince koji dolaze da bi se oženili svojim djevojkama. Rečeno je da je uprava ponudila 2.000 dolara strancima koji bi se mogli udati za žene.

Danska vlada je bila prepuna zahtjeva

Bilo kako bilo, moglo bi se reći da Island mora biti najbolja nacija na planetu za jednog čovjeka. Na mjestu kada su se vijesti pojavile na otvorenom, dansko međunarodno sigurno utočište bilo je dodatno preplavljeno porukama muškaraca koji su se željeli ženiti za mladu damu iz Islanda.

Ogroman broj zahtjeva

Zahtjev je upućen iz Egipta. Pojedinci su bili tako oduševljeni da vide ovu ponudu koju su poslali iz svih dijelova svijeta. Zapravo, aplikacije koje su dobile bile su u golemim brojevima i bilo je izuzetno uznemirujuće da ih administracija obradi.

Islandski pojedinci počeli je imati problema s obzirom na ponudu

Kako je ponuda bila takva velika količina odmazde, pojedinci na Islandu počeli su s njim imati problema.

Postoji još jedna nacija koja plaća pojedince da se tamo kreću

Nema motiva da se razočara što islandska vlada ne nudi gotovinu strancima da se udaju za svoje dame. Postoji još jedno hladno mjesto koje dodatno daje sličnu ponudu. Ovo mjesto nudi novac osobama koje trebaju krenuti tamo.

Aljaska je mjesto koje plaća pojedince

Aljaska je mjesto koje plaća pojedince da krenu tamo bez obzira na to da li drže američko državljanstvo. Ovo je mjesto do sada redistribuirao bogatstvo nafte opštoj populaciji koja je tamo živjela. Pojedinci koji žive ovdje dobijaju gotovinu u rasponu od 1.200 do 3.269 dolara svake godine.

Izvor slika: 24viralphotos.com

Evo Prave Istine Iza Tvrdnji Da Island Nudi Novac Da Ženite Njihove Djevojke
1
Komentari
Neueste Artikel