free page hit counter ANA TUGUJE, OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O BEBI KOJU ČEKAJU: Nismo mogli ni SLUTITI! - Vedra Strana

ANA TUGUJE, OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O BEBI KOJU ČEKAJU: Nismo mogli ni SLUTITI!

11 February 2019

srpska premijerka Brnabić Ana koja ima 43 godine i njena životna saputnica koja je po zanimanju doktor Đurić Milica, trebalo bi uskoro da postanu roditelji i ta vest se pročula po celom Balkanu munjevitom brzinom i izavalo je ogromnu diskusiju o porodicama gde su oba roditelja istog pola.

Zoran Šprajc koji radi kao voditelj na RTL-u se našao na udaru, jer su ga mnogi kritikovali zbog šale koje je uputio srpskog premijerki, pitajući je da li će biti mama ili tata detetu, a odgovor na sve ovo je jako tužan.

Zapravo, cela stvar oko roditeljstva u istopolnim brakovima još uvek u Srbiji nije zakonski određeno. Tako da Srbija još uvek nema takav zakon, koji bi trebao da da mnoge odgovore za porodice koje imaju istopolne partnere.

“Milica Đurić će da bude majka deteta a gde treba da bude otac, tu će biti prazno polje. Ana neće imati nikakva prava. Ali na to sve, pitanje je da li će ona probati da iskoristi svoj položaj, ali sa pravne tačke gledišta ona tu ne može nista uraditi. Da se slučajno nešto Milici dogodi, dete će biti vraćeno biološkim roditeljima, a Ana neće mući tu ništa da uradi, zato što je ona tu niko i ništa.

Naravno, postojala je inicijativa da ako se slučajno roditelju nešto dogodi, da on može napisati kome želi da pripadne dete, ako on više nije tu. Tako da ako se to donese i u Srbiju, Ana će moći da dobije maternja prava deteta.

izvor: svepoznato.info

ANA TUGUJE, OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O BEBI KOJU ČEKAJU: Nismo mogli ni SLUTITI!
1
Komentari
Neueste Artikel