free page hit counter 11 bogatih poznatih ličnosti koje voze izuzetno jeftine automobile - Vedra Strana

11 bogatih poznatih ličnosti koje voze izuzetno jeftine automobile

19 February 2019

Znamo da neke poznate ličnosti zarađuju toliko novca da ne znaju šta da rade s njim. Mnogi od njih troše novac na velike kuće ili vile, a neki od njih kao Floyd Mayweather troše ogromne količine novca na luksuzne automobile. Međutim, ne vole sve poznate ličnosti da troše prekomerno svoj novac. Neki od njih zadržavaju senzibilitet i iako vrede milione, troše samo ono što im treba. Ovih 11 poznatih ličnosti možda su kupili i druga luksuzna vozila, ali jedna stvar koju imaju zajedničku je to što su zadržali jeftine automobile i često ih možete videti kako ih voze.

Clint Eastwood – GMC Typhoon

Za otvaranje liste imamo Clinta Eastwooda. Holivudski glumac je preživio pritisak na putevima u Holivudu vožnjom jednostavnog GMC Typhoon kojeg je proizveo General Motors.

Britney Spears – Mini Cooper

Britney Spears je uspela uzbuditi čitav svet tokom cele godine kroz svoj raskošan životni stil, ali to se ne odražava u pop princezinom izboru automobila. Pop pevačica je odlučila da vozi Mini Cooper-a koji joj pomaže da održi nizak profil i da se drži dalje od oka paparazija. Možemo reći da štedi i na troškovima goriva.

Justin Timberlake – Volkswagen Jetta

Justin Timberlake je kralj jednostavnosti i to bi mogao biti razlog zbog kojeg ne čujemo puno o njemu iz medijskih krugova ili od paparazija. JT je ponosan vlasnik Volkswagen Jetta koji je nedavno proglašen najboljim ekološkim automobilom. Može li biti da je protiv zagađenja vazduha? To ne znamo, ali sve što znamo je da JT ne vozi brz auto.

Conan O’Brien – Ford Taurus SHO

Conan O’Brien izgleda veoma ponosan na svoj Ford Taurus SHO iz 1992. godine. Pa zašto bi momak sa neto vrednošću od 75 miliona dolara koji je kupio kuću u pacifiškim palisadama za 20 miliona dolara vozio ovako jeftin automobil? Konan možda nije otkrio zašto toliko voli svoj auto, ali nije tajna i postavio je mnoge slike svojim cenjenim vozilom. Ovo sigurno nije jedini automobil koji je u Conanovom vlasništvu, ali izgleda da je njegovo najpoznatije vozilo.

Mel Gibson – Toyota Cressida

Mad Max glumac, iako je možda poznat i sa neto vrednošću većom od 400 miliona dolara, nije pokazao nikakav neobičan stil života koji je tipičan za poznate ličnosti A-liste. On vozi Toyotu Cressidu koja je sigurna da štedi gorivo. Ponaša se kao bafer za bilo kojeg paparazzija koji pokuša da upadne u njegovu privatnost.

Ron Artest aka Meta World Peace – Hyundai Genesis

Artest je osvojio nagradu NBA Defensive Player of the Year Award 2004. Takođe je dobio Hyundai Genesis kojeg mu je darovao komičar Džordž Lopez. Artest je očigledno bio srećan što je vozio automobil od 35 hiljada dolara, iako je mogao da priušti nešto mnogo lepše.

David Spade – 1987. Buick Grand National

Spade bira da vozi Buick Grand National iz 1987. godine koji ima 3.8 litarski V6 motor i samo 245 KS. Možda se oseća sentimentalno u njegovom Buicku, jer je iste godine napravljena njegov filmski debi u Policijskoj akademiji 4.

Zac Efron – 1999 Oldsmobile Alero

Efron vozi Oldsmobile Alero  iz 1999. godine. Alero je kompaktan automobil koji je proizvodio Oldsmobile od 1998. do 2004. i zapravo je bio poslednji model koji je prodao brend. Zac Efron je 2014. godine dao svoj automobil u dobrotvorne svrhe, jer je on više nego lepo lice; on je takođe velikodušna osoba.

Steve Ballmer – Ford Fusion Hybrid

Bivši izvršni direktor Microsofta i sadašnji vlasnik NBA Los Angeles Klipersa Steve Ballmer ima vrlo impresivnu neto vrednost od 21,5 milijardi dolara. Ballmer vozi Ford Fusion Hybrid koji košta manje od 40 hiljada dolara, čak i sa nadogradnjama koje ima kao vrhunsku audio opremu i veće od standardnih felni. Akcije kompanije Ballmer u Microsoftu su u 2013. godini vredele 11,5 milijardi dolara.

Jennifer Lawrence – Volkswagen Eos

Glumica Jennifer Lawrence se ne opterećuje brzim vozilima kao mnoge poznate ličnosti koje se ne nalaze na ovoj listi. Ona se opredelila za Volkswagen Eos kao omiljeno sredstvo za vožnju. Često su je obožavaoci viđalii u tom automobilu i uvek je bilo potrebno oštro oko da primeti da je to uopšte ona.

Mark Zuckeberg – Acura TSX

Mark je kupio kuću u Palo Altou za 7 miliona dolara, ali je iste godine izabrao da potroši 30.000 dolara na Acura TSX. Ovaj kompaktni izvršni automobil se proizvodio od 2004. do 2014. godine i napravljen je u Japanu. Zuckerberg je otkrio Facebook nakon studiranja na Harvardu, a bio je glavni predmet filma The Social Network.

Izvor slika: scooplify.com

11 bogatih poznatih ličnosti koje voze izuzetno jeftine automobile
1
Komentari
Neueste Artikel